Onze Showroom

U bent bij ons van harte welkom!

Houthandel Roosendaal heeft een terrein van 7500m2 waarop wij onze demo modellen hebben staan. U kunt altijd langskomen om deze te bekijken, inspiratie op te doen of gelijk een afspraak maken om zelf uw overkapping samen te stellen!

Wij beschikken over een 3D Configurator app, waarmee wij uw overkapping kunnen samenstellen. Hiermee krijgt u ter plekke een realistisch beeld hoe uw overkapping er uit gaat zien. Dit door middel van 3D modellering.

Samen met een van onze medewerkers kunnen wij uw creatieve wensen werkelijkheid maken.

Veel gestelde vragen over de 3D configurator

Hoe kan ik een overkapping laten samenstellen?

Om bij ons een overkapping samen te stellen via de 3D app, kunt u via mail of telefonisch een afspraak met ons inplannen. Dit is omdat wij voor u de tijd willen nemen om samen uw creatie om te zetten naar realiteit.

Kan ik maten van de overkapping aanpassen?

Dit is helaas in de 3D configurator niet mogelijk. Er is een breed scala aan verschillende overkappingen, breedtes en dieptes. Vervolgens wordt er met een “standaard” model verder gewerkt om uw wensen te verwerken.

Wat kan ik dan wel aanpassen in de 3D configurator?

U kunt het eigenlijk het beste zien als, het complete skelet staat vast. Het aankleden van het skelet staat u geheel vrij in. Wilt u de achterwanden 1 zijkant geheel dicht is dat geen probleem. Wilt u ergens een (steel look) deur, (steel look) raam, schuifwand of dergelijke is dat geen probleem. Wilt u het hout gelijk behandeld zwart, of juist niet kan dat ook geregeld worden. In dat opzicht zijn er tal van mogelijkheden en juist daarom maken wij tijd voor u om samen iets moois neer te zetten.

Plaatsen jullie ook de overkappingen?

Houthandel Roosendaal zelf doet geen plaatsingen. Wel hebben wij een aantal bedrijven die wij hiervoor geschikt vinden, geselecteerd. Deze kunnen wij doorverwijzen om de plaatsing uit te voeren bij u. Natuurlijk bent u ook vrij om het zelf in elkaar te zetten of zelf iemand hiervoor te regelen.

Hoe wordt de overkapping geleverd?

De overkapping wordt door onze leverancier direct bij u thuis geleverd. Dit wordt geleverd als een zogenoemd bouwpakket. De leverancier denkt met de klant mee en er is op een logische manier gestapeld. Wat u als eerst nodig heeft, ligt bovenaan het pakket. Natuurlijk wat als laatste komt onderop.